Kvarts stoleshnitsasidagi chok

Tavsiyalar

Siz oshxonani rejalashtirmoqdasiz. Va, albatta, stoleshnitsa kvarts toshidan yasalgan bo'lishini xohlaysiz. Agar o'lchamlar standart, stoleshnitsa to'rtburchak shaklida bo’lsa - muammo yo'q. Lekin agar siz burchak oshxonasini xohlasangiz, unda choklarsiz qilolmaysiz. Kelajakda tayyor yig'ilgan oshxonadan umidsizlikka tushmaslik uchun kvarts aglomerat plitalarining bo'g'inlari haqida nimalarni bilishingiz kerak.

Kvarts stolining birlashmasidagi ruxsat etilgan chok 0,3 mmdan 1 mmgacha hisoblanadi. Bu juda kam ko'rinadi, lekin perfektsionist uchun yetarli. Chokning ko'rinishiga bir nechta omillar ta'sir qiladi: bu material va yelim rangiga, birlashma joyiga va ishlov beruvchining mahoratiga bog'liq. Keling, batafsil ko'rib chiqaylik.

  • Qo'shimcha uvog’larsiz qora tosh ustidagi chok eng sezilarli bo'ladi. Agar stoleshnitsa naqshli och toshdan yasalgan bo'lsa, chok deyarli ko'rinmaydi.
  • Birlashmaning ko'rinmasligi uchun stoleshnitsa bilan mos keladigan to'g'ri yelim rangini tanlash muhimdir.
  • Plita yoki rakovina uchun kesmalarda plitalarni birlashtirish yaxshidir. Keyin chokning ko'rinadigan qismi minimal bo'ladi.
  • Va, albatta, professionallik. Hech kim uni bekor qilmadi. Kvarts toshli stoleshnitsani yopishtirish maxsus mahorat va ehtiyotkorlikni talab qiladi. Tajribali mutaxassislar chokni pufakchalar va bo'shliqlarsiz nozik va ko'rinmas holga keltiradilar.

Boshqa nashrlar

Barcha nashrlar
Barcha nashrlar

Hamkor bo'lish

Ma'lumotlaringizni qoldiring yoki biz bilan bog'laning:

+998 91 005 45 49

Loyihani yuborish

Loyihangiz haqida yozing va biz sizning ishingizni veb-saytimizda joylashtiramiz

Taklifingizni yuboring

O'z fikr - mulohazalaringizni yozing

Rahmat!

Arizangiz yuborildi, batafsil ma'lumot uchun siz bilan bog'lanamiz

Yopish

Rahmat!

Arizangiz yuborildi, batafsil ma'lumot uchun siz bilan bog'lanamiz

Yopish

Rahmat!

Loyiha yuborildi, nashrni chop etish uchun siz bilan bog'lanamiz

Yopish

Diqqat!

Shakl ma'lumotlari noto'g'ri kiritilgan!

Yopish